Van wafel tot koek

Regula Ysewijn

Kopen € 14,99
+ 14 punten
Taal:
Nederlandstalig e-book
ISBN-nummer:
9789048859764
Verschijningsdatum:
9/02/2023
Aantal bladzijden:
527
Uitgever:
Carrera culinair
Uitvoering:
E-book
Digitaal formaat:
ePub 3 Fixed Layout
Kopieerbeveiliging:
Digital watermarking

Inhoud van het boek

Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.